top of page

Vendéglátó egységek menedzselése,
üzemeltetése

Szakértőink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a vendéglátó egységek üzemeltetésének és menedzselésének a területén. 

menedzsment.jpg

Dolgozzunk együtt!

Felmérjük az étterem jelenlegi működését

Részletesen megismerjük, elemezzük az étterem jelenlegi működését, céljait. Feltárjuk az eddig alkalmazott stratégiát, valamint az elérni kívánt cél érdekében használt marketing eszközöket.

2

Meghatározzuk a fejleszteni kívánt területeket

Közösen meghatározzuk az elemzés során feltárt hiányosságokat és fejleszteni kívánt területeket. SWOT elemzést készítünk.

3

Üzleti tervet készítünk

Professzionális, részletes üzleti tervet készítünk a vendéglátó egység számára, ugyanis ez lesz a vállalkozás az egyik legfontosabb dokumentuma.

4

Marketing menedzsment

Marketing tervet készítünk, amely tartalmazni fogja az alkalmazott marketing stratégia megvalósítására vonatkozó akciótervet. Meghatározzunk az online és offline marketing eszközöket.

5

HR menedzsment

A vendéglátó egység teljes menedzselése magába foglalja az éttermi munkatársak toborzását, felvételét, szakmai megfelelőségének ellenőrzését és menedzselését.

6

Brandépítés

Az egységes arculat kreatív kialakításával és tudatos megjelenítéssel építjük a vendéglátó egységek brandjét. 

Új vendéglátóhely kialakítása:

  • Piackutatás

  • Tanácsadás

  • Helyszín felkutatása

  • Koncepció, név és arculat kialakítása (brand tervezés)

  • Üzleti terv készítése a helyhez

  • Teljes generál kivitelezés

  • Belső tér kialakítása

  • Konyha kialakítása konyha technikus részvételével

  • Engedélyek elintézése

  • Működési kézikönyv készítése

  • Külső/belső design, dekoráció

  • Megtérülési tanulmány készítése

  • Étlapok (étel és ital) költségszámítással és árképzéssel

  • Költség és haszon-elemzés

  • Személyzet toborzása és HR szolgáltatások

  • Marketing stratégiák, sajtó megjelenések és PR feladatok

  • Professzionális fotó és videó készítése

Meglévő vendéglátóhely menedzselése:

  • Vendégkör bővítése

  • Új csatornák bekötése a kommunikációba

  • Menü elemzése és szükség szerinti átalakítása költségszámítással és árképzéssel

  • Működés és teljesítmény-elemzés

  • Külső és belső design szükség szerinti átalakítása

  • Üzleti modell elemzése és módosítása

  • Stratégiai átalakítása

  • Tanácsadás

  • Koncepció analízis

  • Költség elemzés

  • Kommunikációs és sales training az alkalmazottaknak

  • Teljes marketing és kommunikáció áttervezése szükség szerint

  • Sajtó megjelenések és PR feladatok

  • Professzionális fotó és videó készítése

étterem marketing.jpg

A Te sikered, a Mi sikerünk!

bottom of page